GERM / Van Staeyen Interieur


© Luc Roymans

© Luc Roymans
  • Architects: Van Staeyen Interieur
  • Location: Willebroek, Belgium
  • Architect In Charge: johan van staeyen & wim clissen
  • Area: 50.0 m2
  • Project Year: 2017
  • Photographs: Luc Roymans

© Luc Roymans

© Luc Roymans

“Woow, it is so much better than I could have imagined.” That, with a big smile on their face, is a reaction I often get when the kids step into their new ‘house’. Because that is what I like to create for them: a house within a house. A space in wich they feel home and safe. With a lot of coziness. 


© Luc Roymans

© Luc Roymans

Section

Section

Kids long for that. Their own special place in which they can retrieve. This old mansion, dating from the beginning of the 20th century in a rural Belgian place, was spacious enough to design a high rising volume, the ‘child-house’. This volume holds two beds and a top floor. It divides the room into three: left, right and a top-floor. The top floor can be a playing room while the kids are still young and a multimedia place when they turn teenager. Each bunkbed gives to their own desk and side of the room. With different lightning and colour accents the two kids can create their own atmosphere. Besides the beds, the volume holds space for closets and drawers. The pinewood gives the whole place extra authenticity and warmth.


© Luc Roymans

© Luc Roymans

© Luc Roymans

© Luc Roymans

【Download CAD Blocks,Drawings,Details,3D models,PSD Blocks】