No Picture

Sala Beckett / Flores & Prats

October 17, 2018 Valentina Villa 0

The project occupies the former social club “Pau i Justícia”, deeply rooted in the memory of the neighbourhood Poblenou, a space where long ago neighbours had celebrated marriages, first communions and parties, which was abandoned for many years. Now its doors open again and these neighbours must recognize the spaces in their memories at the same time that the building has been adapted to the new program: a theatre and a dramaturgy school, a place to celebrate the theatrical creation.

Villa Comano / Attilio Panzeri & Partners

October 3, 2018 Valentina Villa 0

We we’re called upon to project this villa which rises out of an enchanting little corner, on the hills that pose as the crown of Lugano, a Swiss-Italian city which boasts a breathtaking view stretching from the Lugano Lake itself, to the mountains of high Capriasca.

Tabares de Cala House / Alejandro Beautell

July 29, 2018 Valentina Villa 0

The renovated single family house is located in the historical city center of La Laguna, Tenerife, which is a UNESCO World Heritage Site. Priori to the renovation, the house was ruined due to the abandonment which it had suffered for decades.

Game On / Rowland+Broughton Architecture

July 28, 2018 Valentina Villa 0

“Game On” is a LEED Certified Gold ground-up home resulting from a historic landmark lot split in which the neighboring historic home from the 1890s was originally on one large lot. The historic home was picked up and placed on a new foundation creating a vacant lot for “Game On.” The design was required to be approved by Aspen’s Historic Preservation Commission and needed to stand on its own while being contextual with the historic resource. The purity and execution of the detailing further distinguishes “Game On,” bringing a greater clarity to the traditional gable form.

Taller artesanal / rodríguez + pintos arquitectos

July 25, 2018 Valentina Villa 0

The Cistercian monastery of St. María de Armenteira is located on the western hillside of Monte Castrove, a spur that separates the Salnés valley from the Ría de Pontevedra. Its origin goes back to the Early Middle Ages, probably the pre-Romanesque period. 

M25 / AOCR

July 21, 2018 Valentina Villa 0

During the process of reconstruction and extension of the residential building Mýtna 25, originally built as three storeyed object with unused attic space, it’s volume was heightened by additional three floors, including the attic.  Two upper storeys are supressed from the Mýtna street in order to create a terrace space. Despite of the plane of the facade from the street maintain it’s previous, unchanged shape from the pedestrian point of the view.