No Image

Escinter Store / SuperLimão

January 15, 2022 Susanna Moreira 0

Escinter works with corporate solutions in furniture, partitions, acoustics and technology for the architecture market. The Superlimão project for its new store, in Vila Madalena, brought a concept that sought to explore and reveal the diversity of the brand’s products. 

No Image

Hugo’s House / FURO

January 10, 2022 Susanna Moreira 0

Hugo is a good friend of the studio and the creator of our logo. When he moved to a new house, he asked us to transform a cold and out-of-date apartment in a cosy home. With a short budget available, our option was to spend the money in doing surgical improvements in the layout, to substitute the pavement and to draw fixed contemporary furniture elements.

No Image

Underdogs Gallery / FURO + Pedrita

January 7, 2022 Susanna Moreira 0

On the sequence of the art store design for Underdogs in 2014, the project team meet again for the refurbishment of the headquarters of the art gallery, a gable roof warehouse in a state of degradation.

No Image

House and Atelier / fala

January 7, 2022 Susanna Moreira 0

The old building is hidden in the city center. It has three levels, three entrance doors, and a distorted outline. Each floor suggests a different spatial logic but shares the same language, the same materiality, and the same set of banal elements. 

No Image

Vhils Studio Artist Workshop and Office / FURO + Pedrita

January 5, 2022 Susanna Moreira 0

An anonymous warehouse, an old recycling complex located in the industrial neighborhood in Barreiro, was selected as the new headquarters of the artist Alexandre Farto a.k.a Vhils, and his team. The new studio should articulate areas of heavy work with materials like wood and metal with office areas for the production team and social areas for everybody.

No Image

OTRO Bar / Estúdio Mangava

January 4, 2022 Susanna Moreira 0

The OTRO BAR Cambuí project was born from the owners’ desire to create a unique space in the heart of the city, where the brand’s identity was reflected in all aspects of the environment. The final result is the result of a complete renovation in an old house with three floors that, given the dynamics of the original space, the great potential was perceived. The continuous environment is divided between the floors, allowing for a design that brings together different activities that flow in an integrated way in the space.