No Image

Cinere House / After Office

Cinere House is a two-story house project located on a sloped and triangular plot of land. It is also located in front of a T-junction. The main building of the house is located on the left and lower part of the site, which is the closest part to the road. The main concept of the house is to create a different approach to the entrance so the house can accommodate guests without disturbing the other house residents. The triangular shape of the house is a pragmatic and simple solution to the tropical climate. The front facade is made more massive to maintain the privacy of residents because the house is located at the T-junction. In return, the openings, particularly the ones on the second floor are faced with the garden on the side of the house.

No Image

Garden House / Container Design

The site was planned on a hilltop in Aioi City, Hyogo Prefecture. It was originally inhabited by an old Lady whom the client had known since she was a child. The house was a 50-year-old wooden house, with a carefully maintained garden, and was a very quiet and comfortable place.

No Image

Primary School Building Brühl 3 / Ernst Niklaus Fausch Partner

Six cluster gardens for a sustainable school. The new primary school augments the Brühl school site in Gebenstorf and creates a coherent ensemble. It is organized into six teaching clusters – in which every classroom has its own group room. Each cluster is grouped around a courtyard planted with creepers that provide natural ventilation for all the rooms and brings light into the entire school building, down to ground floor level.

No Image

Bee House Educational Apiary / Enrico Sassi Architetto

The building called “Bee House” is an “educational apiary” (structure dedicated to the training of beekeepers); it is built within the “Mezzana Cantonal Agricultural-Farm – Professional Green Centre” at Coldrerio (TI). It’s a structure strongly desired and supported by FTA Federazione Ticinese Apicoltori (Ticinese Beekeeping Federation) and allows you to assist in the manipulation of the hives and the honey extraction process.

No Image

Momento Brewers Café / Studio Hoon

In the middle of the alley outside Seongsu-dong, you can face a blue wall with a small window and a small vacant lot. The entrance is hidden on the side of the building and does not attract attention. In a small open space in front of the blue wall, people freely stand, sit, talk and drink coffee in their own form. Momento Brewers is not a brand that simply experiences a high-quality coffee or a beautiful space. But it is designed by defining the entire activity there as a brand. To make the whole act a brand, Momento Brewers was designed as a standing bar that limits seating and instead provides open space.

No Image

Void House / i2a Architects Studio

In the lush green 34 cent site, is located this abode belonging to the client that can be spotted only in a fleeting glimpse. This welcoming elevation reflecting tropical modernism seamlessly blends into the landscape, creating a sense of curiosity in the observer as to what lies beyond while maintaining the privacy of residents. This humble east-facing house is heavily shaded and holds courtyards within to facilitate the free flow of air across the site. Porosity is maintained at all sides to ensure easy flow into the residence. VOID derives its name from this porosity.

No Image

Barbeque Hub at Ella Hotel / KNG Architects

The location of Ella brings one a feeling of enjoying the cool breeze, scenic views of the mountain range, cloud forests, roughness of Ella rock, and softness of Rawana Ella waterfall. The challenge given was to build a small hotel bringing back the sense of being submerged in nature. The site, a 12-perch land enclave within the haphazard neighborhood, hardly bears a single factor to experience the natural settings of Ella other than the cooler breeze, in which the BBQ Hub was born.

No Image

Sml. House / blsk. studio

From the first conversations with customers sml. house was supposed to be pragmatism and care for the natural environment. Common sense in the selection of materials, keeping the functional program in check, zoning the rooms, a compact body and individual formal and technological solutions meet these original assumptions.

No Image

The Tokyo Toilet / SAMURAI

As part of “THE TOKYO TOILET” Project, Kashiwa led the spatial design of a new restroom located outside the west entrance of Ebisu Station, as well as the pictograms used in all the restrooms designed for this project. Ebisu Station is a transfer station for the JR and metro lines. Its west exit is the location for the bus terminal and taxi stand, making it a popular meet-up spot and an area of heavy pedestrian traffic. This restroom was designed to be a recognizable landmark outside the exit that brings a bright and refreshing atmosphere to the area while remaining unobtrusive to daily commuters.